Lid worden van Sportingclub de Uitweg?

Lid worden van Sportingclub de Uitweg?

Doe de lidmaatschapstest:

arrow-down

Jouw voordelen bij Sportingclub de Uitweg in Rotterdam

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Sportingclub de Uitweg omvat: Fitness, Groepslessen, Personal Training en Wellness.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij Sportingclub de Uitweg in Rotterdam train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al jaren helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Wat onze leden zeggen

"Nooit had ik gedacht dat ik mijn levensstijl zo kon veranderen en mij daarbij zo goed kon voelen. Ik train al een langere tijd bij de Uitweg en ik voel mij fitter, sterker en gezonder. Het enthousiasme en de betrokkenheid van de club hebben mij zover gebracht. De fijne en onbedwongen sfeer in de club maakt dat iedereen zich welkom voelt. Welk (fitness)doel je ook hebt; bij de Uitweg zal je je zeker thuis voelen."

Laura Kateman

"Een ontspannen, open sfeer bij Sportschool de Uitweg. Ruimte om je eigen schema te volgen, onder begeleiding te sporten én een divers aanbod aan groepslessen. Ik vind het fijn om aan de hand van - een voor mij persoonlijk opgesteld - schema te sporten!"

Leonie Reijm

arrow-left
arrow-right

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Sportingclub de Uitweg!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Sportingclub de Uitweg en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Sportingclub de Uitweg lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Passend programma

Bij Sportingclub de Uitweg krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van €39,95 tot € 59,95 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Het aanbod van Sportingclub de Uitweg omvat alles van Fitness tot Wellness

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Sportingclub de Uitweg! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al jaren dé specialist voor Fitness, Groepslessen, Personal Training en Wellness in Rotterdam. Het omvat de volgende diensten: Open Gym, Outdoor Trainingen, Solarium en Sauna. Met de Gratis Experience Week kan je nu kennis maken met sporten bij Sportingclub de Uitweg. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.