Het aanbod van Sportingclub de Uitweg

Het aanbod van Sportingclub de Uitweg

Ontdek het veelzijdige Open Gym, Groepslessen, Outdoor Training aanbod van Sportingclub de Uitweg in Rotterdam

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Open Gym
Open Gym

Behaal jouw persoonlijke doelen met onze geavanceerde apparatuur en onze vrije gewichten.

Personal Training
Personal Training

Behaal jouw persoonlijke doelen met hulp van een Personal Trainer die jou stap voor stap begeleid.

Groepslessen
Groepslessen

Bij Sportingclub De Uitweg kun je ook deelnemen aan onze professionele groepslessen. De lessen variëren van intensief Spinnen tot rustige Yoga.

Meer info
Outdoor Training
Outdoor Training

Outdoor Training is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Outdoor Training echt iets voor jou!

Sauna
Sauna

Even lekker ontspannen kan bij ons zeker! Onze heerlijke sauna staat tot jou beschikking.

Sportingclub voor Senioren
Sportingclub voor Senioren

Op een laagdrempelige manier je weer fitter en vitaler voelen? Start direct met uw eerste wandel- of fietstocht! Ervaar hoe we van een simpele gewoonte, een uiterst effectieve sport- en bewegingsactiviteit maken. Meld u snel aan via onderstaande link!

Lees verder

Wat onze leden zeggen

ik vind het zo'n fijne sportschool. Iedereen van elk fitness niveau, van jong naar oud, is welkom. De benadering is super persoonlijk en wat ik helemaal bijzonder vind, is dat de groepslessen altijd doorgaan, ook al komen er maar 1 of 2 mensen meedoen. Ik heb niet-aangeboren hersenletsel en heb daardoor veel dingen opnieuw moeten leren. Dat betekent vaak angst overwinnen (bijvoorbeeld om opnieuw op mijn hoofd te vallen). En met de begeleiding en coaching van Morris lukt het mij stapje voor stapje om fitter en sterker te wordenn. Omdat hij het geduld en het inlevingsvermogen heeft zijn training af te stemmen op wat ik op dat moment nodig heb.

Simone Vis

Een hele fijne sportschool en hele goede sportbegeleiding. Ik sport al langer dan 10 jaar bij de Sportingclub De Uitweg en sinds een jaar krijg ik Personal Training van een ervaren coach, Morris. Hij heeft mij geholpen bij het realiseren van mijn doelen en heeft mij geholpen om sport en bewegen een onderdeel te maken van mij dagelijkse routine. Hartelijk dank en op naar de komende sportieve jaren.

Farida sloot

Sinds twee weken onder begeleiding van Kevin (eigenaar) aan het sporten, Fantastische begeleiding, allernieuwste apparatuur, mooie schone zaak, en een goede sfeer, raad het echt iedereen aan :)

Michael

Al jaren enthousiast gebruiker van de faciliteiten die deze sportschool biedt. Zeer vriendelijk en kundig personeel, waardoor sporten heel laagdrempelig wordt. Gevarieerd lesprogramma en heerlijke sauna. Kortom een aanrader voor een ieder die sporten en persoonlijke aandacht prettig vindt!

Marianne Geneugenlijk

Top sport school we komen hier ontzettend graag een school waar iedereen terecht kan de coaches zijn allemaal professionals echt een top school zeker de moeite waard om hier te komen

Nico Biesheuvel

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Experience Week!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Open Gym tot Solarium bij Sportingclub de Uitweg

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Rotterdam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Open Gym, Groepslessen en Outdoor Training. Met onze Gratis Experience Week en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Sportingclub de Uitweg

Maak kennis met Sportingclub de Uitweg