Over Sportingclub de Uitweg in Rotterdam

Over Sportingclub de Uitweg in Rotterdam

Sportingclub de Uitweg helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Gratis Experience Week. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Sportingclub de Uitweg in Rotterdam is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom Sportingclub De Uitweg?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Sportingclub de Uitweg altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat en regelmatige voortgangsmetingen

100% gefocust op jouw doelen
100% gefocust op jouw doelen

Wij helpen jou je doelen te bereiken. Of dat nou afvallen is, of sterker en gespierder worden. Onze trainers begeleiden en motiveren je

Groepslessen
Groepslessen

Met ruim 74 groepslessen in de week zorgen wij dat we een ruime aanbod aan variërende lessen aanbieden. Ons lesaanbod is Hybride en worden binnen, buiten en met livestream gegeven.

Een sportschool voor de buurt
Een sportschool voor de buurt

Ons doel is onze leden zichzelf te laten ontwikkelen en een betere versie van zichzelf worden, zowel fysiek als mentaal. Wij willen dat iedereen zich bij ons op zijn gemak voelt en sporten leuk vindt. De omgeving is laagdrempelig en inspirerend.

Ons team

Morris
Morris

Trainer

Malissa
Malissa

Trainer

Kevin
Kevin

Trainer

Maaike
Maaike

Trainer

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

"Nooit had ik gedacht dat ik mijn levensstijl zo kon veranderen en mij daarbij zo goed kon voelen. Ik train al een langere tijd bij de Uitweg en ik voel mij fitter, sterker en gezonder. Het enthousiasme en de betrokkenheid van de club hebben mij zover gebracht. De fijne en onbedwongen sfeer in de club maakt dat iedereen zich welkom voelt. Welk (fitness)doel je ook hebt; bij de Uitweg zal je je zeker thuis voelen."

Laura Kateman

"Een ontspannen, open sfeer bij Sportschool de Uitweg. Ruimte om je eigen schema te volgen, onder begeleiding te sporten én een divers aanbod aan groepslessen. Ik vind het fijn om aan de hand van - een voor mij persoonlijk opgesteld - schema te sporten!"

Leonie Reijm

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

De Sportingclub de Uitweg in Rotterdam: Jouw partner voor Fitness, Groepslessen en Welness

Al jaren is het bekend dat Sportingclub de Uitweg mensen uit Rotterdam helpt op het gebied van Fitness, Groepslessen en Welness. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Experience Week en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Sportingclub de Uitweg

Maak kennis met Sportingclub de Uitweg